Glæden ved at være bryllupsfotograf

Når der dumper en booking ind fra et brudepar, der ønsker at benytte os, som deres bryllupsfotograf, så kommer det store smil altid frem på læberne. Smilet kommer først og fremmest fordi vi er meget passionerede omkring vores arbejde som fotografer, portrætfotografer og reklamefotografer. Men mest af alt nyder vi jobbet, som bryllupsfotografer.

passion for bryllupsfoto

Hvorfor elsker vi bryllupper?

Et bryllup er altid fyldt med glade mennesker, det er hyggeligt og stemningen er i top. Selvom kravet til bryllupsfotografen idag er skyhøje og forventningerne ligeså, så er det altid en spændende udfordring at få en opgave, som fotograf ved et bryllup. Presset på en bryllupsdag er stort, der er ikke meget tid til rådighed til bryllupsportrætterne, brudeparret vil gerne nå at være så meget, som muligt sammen med deres bryllupsgæster, og deres bryllupsbilleder bliver nogengange af denne grunde prioriteret ned. Men det ændrer ikke ved den, at billederne stadig skal være super fede, kreative og mega spændende. Vi elsker bryllupper netop fordi de udfordrer os, som fotografer.

billeder bryllup 14

Passionen for bryllupsfotografering

Passionen opstår i et mix imellem presset, der altid vil være på en fotograf på parrets store dag og ønsker om altid at levere Danmarks bedste bryllupsfotos. Vi følger altid en opgave helt til dørs, og slækker aldrig på tilgangen til selve bryllupsfotograferingen. Vi kommer altid fuldt forberedte, og med ekstra sikkerhedsudstyr, backup udstyr, “storyboard” for selve dagen og en masse god energi. Vi er ikke tilfredse før brudeparret et tilfredse. Det er blevet vores motto!

One reply on “Passion for bryllupsfotografiet”