En af de mest forvirrende aspekter af at vælge en bryllupsfotograf …..

wedding photographerEn af de mest forvirrende aspekter af at vælge en bryllupsfotograf, er at decifrere den terminologi, fotografer bruger til at beskrive sig selv. Fotojournalistik, traditionelle, mode, reportage, portræt; disse er blot et par af de udtryk, som en person, der løber ind i, når de forsøger at vælge den rigtige fotograf til brylluppet dagen.

Enhver, der forsøger at vælge mellem alle de muligheder, der findes, bør forstå, at det i det væsentlige, er alle begreber, der kun beskrive to eller tre forskellige stilarter inden for fotografi.

For nemheds skyld

For nemheds skyld vil vi kalde de to vigtigste stilarter dokumentarfilm og traditionelle stillet fotografering. Dokumentarisk fotografering stammer fra news photography; en person med et kamera forsøg på at fange en begivenhed, som det udfolder sig for dem. Fotojournalistik, naturlig og oprigtig fotografering, falder også i denne skole af fotografiske troede. En fotograf, der reklamerer sig selv under nogen af disse vilkår er mindre bekymret med at styre de emner og miljøet omkring dem, og fokuserer mere på at få billeder af begivenheden, efterhånden som de sker.Dokumentarisk fotografering

Traditionel opstillet fotografering nedstammer fra fotostudiet

Traditionel opstillet fotografering nedstammer fra fotostudiet, hvor fotografen styrer placeringen af de emner, sætter belysning, og manipulerer miljø for at opnå de bedste skud. Traditionelle fotografer vil ofte henvise til sig selv som studio, portræt, eller stillet fotografer. Denne stil af fotografering understreger, at sætte emnerne ind i indstillinger og holdninger, der gør dem til at se deres bedste.

Bryllupper er spændende og dejlige begivenheder, og længe efter dagen er overstået er billederne dit vigtigste minde

Fashion fotografering

Fashion fotografering er en fælles betegnelse, der modsætter sig at være pænt klassificeret i enten stil. Denne metode bruger oprettet og, til en vis grad, kontrol af de stillede stil kombineret med dokumentar-fotograf ‘ s brug af naturligt lys og miljø til den største fordel. Fashion fotografer kunne opfattes som en sammensmeltning af de to andre stilarter, eller som adskiller sig tilstrækkeligt fra begge for at danne et tredje stil af deres egne.

Ingen af disse stilarter af fotografering er forkert, eller en fotograf, kommer til at stole udelukkende på én stil. Et portræt fotograf er ikke tænkt mig at insistere på at stille udveksling af ringe, og fotojournalistik fotograf vil ikke blindt håb, at på et tidspunkt i løbet af brylluppet, alle medlemmer af brylluppet part, der vil få sammen, skal du slå sin måde og smil. Enhver bryllup pakke kommer til at indeholde en blanding af stilarter, hvad fotografen forsøger at reklamere for, er, hvilken af disse stilarter han er mest komfortabel med, og hvordan han ønsker at skyde brylluppet.hvilken slags fotograf?

hvilken slags fotograf?

Hvordan man så gør et par vælge, hvilken slags fotograf, de ønsker? En lidt forskning kan gå en lang vej at hjælpe bruden og gommen lære, hvad de kan lide. Alle fotografer er glade for at vise deres porteføljer og drøfte, hvordan de kan lide at skyde bryllupper. Mange af dem nu gennemfører en stor del af deres forretning online, og deres websteder indeholder alt, hvad potentielle kunder har brug for til at træffe en beslutning om, fra porteføljer til foto-pakker til booking. En hurtig søgning på internettet vil sandsynligvis give snesevis af websteder, der tilbyder eksempler på mange af de forskellige typer af stilarter, og sikkert finde et par fotografer lokalt.

En anden måde for en kunde at vurdere, hvor godt både stil af fotografering og fotograf matche, hvad slags billeder, hun forestiller sig, er at bestille en forlovelses foto session. Disse møder er meget mindre i omfang end et bryllup, der normalt resulterer i mindre foto-pakker og en mere beskedne udgifter i form af tid og penge. Den reelle fordel til et af disse møder, selv om, er, at fotograf og parret interagere uden skarer, de har travlt, og den stress, der er et bryllup.Bryllupsfotografering og Video

fotografering

Uanset om du booker et engagement session eller ikke, det er en god ide at bruge mindst noget tid med fotografen før brylluppet. På dette punkt, den stil af fotografering bør ikke være det primære fokus, men hvordan parret interagerer med fotografen. Både bruden og gommen skal føle sig virkelig komfortable med fotograf og skulle komme til at stole på, at han vil få de billeder, de ønsker at optage deres bryllup. På bryllupsdagen der er nok af ting at bekymre sig om, uden at vide, om eller ej fotograf, er at få de rigtige billeder til at huske det.