Tænk jer om før i vælger jeres lokation

Når i har valgt jeres bryllupsfotograf, er det efterfølgende vigtigt i gør jer tanker om hvilken type bryllupsbilleder i ønsker. Skal det være i romantiske omgivelser, som ved stranden, i skoven eller i naturen. Eller vil i have mere rå og “skæve” bryllupsbilleder? Her skal i lave et valg.

Hvis i vil have det maksimale ud af jeres fotograf, så skal i ikke vælge for mange lokationer, og også passe på med at afstanden mellem lokationerne ikke bliver alt for stor, da der så går for meget tid med at køre fra lokation A til lokation B.

Den naturlige lokation

Hvis i vælger jeres bryllupsfotos skal laves i naturen/ved vandet etc, så får i selvfølgelig billeder med meget grønt eller blåt i. Jeres billeder vil være rolige og romantiske og mere over imod de klassiske bryllupsbilleder. Man kan sagtens lave “skæve” og kreative bryllupsfotos på en romantisk lokation, det afhænger af jeres bryllupsfotografs evne til at udnytte en given lokation.

den naturlige lokation

Den rå lokation

Den rå lokation vil skabe bryllupsbilleder, der er mere rå i sit look. I får en smadret bygning, grafitti, mange farver og beton. Det kan sagtens se fedt ud, når det smukke brudepar står i stor kontrast til det smadrede lokation. Det vil til tider fremhæve brudeparret endnu mere.

For nogen kan den rå lokation dog også virke en smule “rodet” og forvirrende at kigge på, når i ser de efterfølgende bryllupsfotos fra jeres bryllupsfotograf.

den rå lokation

Valget er jeres

Kig grundigt i bryllupsfotografens portfolio og sørg for i lægger mærke til de lokationer, der er valgt, som baggrund. Der kan i selv vurdere hvilke bryllupsfotos og lokationer, der matcher jeres ønsker og behov. Godt bryllup 🙂