Valget af bryllupsfotograf til jeres største minder

Jeres bryllup er uden tvivl en af de største dage i jeres liv. Den kan ikke gøres om, og derfor kan bryllupsbillederne heller ikke tages om. Så derfor er der mange ting man bør være opmærksomme på før man vælger sin bryllupsfotograf.

Når i søger på nettet efter “bryllupsfotograf”, så vil der uden tvivl dukke mange dygtige fotografer op. Og mange af dem vil sikkert være yderst kompetente til at levere jeres bryllupsfotos i en høj kvalitet. Men derfor skader det bestemt ikke at researche markedet for fotografer og se hvad de forskellige kan tilbyde. Der er mange bryllupsfotografer i Danmark, og det er bestemt ikke alle, der er lige kompetente. Men det vil billederne på deres hjemmesider ofte hurtigt afsløre.

valg af bryllupsfotograf

Pris og kvalitet hænger sammen

I får ikke en seriøs bryllupsfotograf idag under 6.000 kr. Hvis i gør, så betaler de ikke skat eller så laver de ihvertfald opgaven for deres fornøjelses skyld. Pris og kvalitet hænger sammen, og det gør den fordi de dygtige fotografer udemærket ved hvad de er værd. Og vil i sikre jer en dygtig fotograf, der gør sit arbejde grundigt og leverer varen, så forbered jer på at finde luft i budgettet til bryllupsfotografen.

Kig på bryllupsfotografens hjemmeside

Når i er igang med at lede efter jeres bryllupsfotograf, så er det vigtigt at i kigger grundigt efter om fotografen på sin hjemmeside, kan fremvise mange forskellige bryllupsbilleder. Der skal også gerne vises HELE sammenhængende billedserier fra samme brudepar. Og vigtigst af alt, find ud af hvad andre brudepar har af erfaringer med den enkelte fotograf i overvejer til jeres bryllup.

Lav en skriftlig aftale

Sørg for når i booker jeres bryllupsfotograf, at i får lavet en skriftlig aftale, mellem jer og fotografen, så i sikrer jer at aftalen er på plads, og sørg også for at i får indskrevet i aftalen, de ting der følger med. Såsom hvor mange timers fotografering, antal billeder, kørsel og fotografens data etc.

Book jeres bryllupsfotograf i rigtig god tid

Som det er med det populære musik, de populære feststeder etc, sådan er det også med de populære fotografer. Jo før i booker jeres bryllupsfotograf, jo mere sikker kan i være på at fotografen er ledig på jeres bryllupsdag. Især i Juni, August og september er der run på bryllupsbookingen i Danmark, hos de danske fotografer. Så være i god tid.

Backup af bryllupsbilleder

Sikrer jer at jeres bryllupsfotograf laver en backup af jeres bryllupsbilleder, så i kan generhverve jer billederne, skulle de blive væk i posten, eller hjemme etc. Det er livets store minder, så pas godt på dem. Det bør jeres bryllupsfotograf også kunne tilbyde, hvis han eller hun er seriøs nok.

One reply on “Vælg den rigtige bryllupsfotograf”