Fælles for et bryllup:

· Ankomst af gæsterne i hall
· Indførelse af wedding party
· Indførelse af bruden og gommen
· Velsignelse
· Måltid
· Kage Opskæring
· Toasts
· Bride & Groom ‘ s Første Dans
· Far & Datter ‘ s Dance
· Mor & Groom ‘ s Dance
· Særlige Dans
· Bouquet og Strømpebånd Kast
· Dans og Sjov

Ankomsten af gæster til receptionen

Typisk, et bryllup varer omkring 15 minutter. Dog, nogle af de gæster, der ankommer tidligt til receptionen. Derfor, sørg for, at alle receptionen-dos er fuldstændig ved start tidspunktet for brylluppet. Også, alle bryllup sælgere skal være iført korrekt påklædning for tidlig ankomst og sen overnattende gæster. Alle tabeller skal være sat op herunder kage bord, underholdning bord, sign-i bordet, mad, borde og borde med stole til alle gæsterne. Hvis du har en siddepladser arrangement, alle siddepladser lister skal være ved receptionen med alles navn med, hvor de sidder.

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-noerresundby

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-odense

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-randers

Ankomsten af gæster til receptionen

Få styr på planlægningen

Dette trin er ikke obligatorisk, men det er rart for alle at vide, hvem der brylluppet part, der er så mange, der ikke mødte før dit bryllup. Opret en “Reception plan guide” og give det til din toastmaster før dit bryllup. Denne detaljer, blandt andre ting, for i indgangen til receptionen site med deres navne og titler. Rækkefølgen af indgang er som følger: forældre til bruden, forældre til gommen, betjentene med brudepiger, blomsterpige og ringbærer, særlige gæster, bedste mand, maid/oldfrue of honor, bruden og gommen. Hertil kommer, at gennemgå udtalen af brylluppet part navne med master of ceremonies.

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-ringsted

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-roskilde

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-silkeborg

Bruden og gommen

Det er altid den sidste af de introduktioner. Alle skal stå før bruden og gommen enter. Hertil kommer, at en særlig sang kan arrangeres med musik, underholdning og en særlig meddelelse til markerer en ægte grand indgangen. Også informere føreren af ceremonier, hvordan du ønsker at blive introduceret: Mr. og Mrs. Smith eller John og Jane Doe.

Velsignelse

Dette er endnu et skridt, der er ikke obligatoriske, men for de religiøse par, der gør en dejlig indstilling. Hvis du invitere den person, der har foretaget vielse til receptionen, vil jeg anbefale at have dem med at udføre den velsignelse. Hvis de ikke er i stand til at deltage, skal en forælder eller ven af familien, er en god idé. Endelig, master of ceremonies kunne give måltidet velsignelse. Sørg for at kommunikere med dem, er at give velsignelsen i forvejen, så de er parate til at give et personligt touch. Det er tid til at spise! Bruden og Gommen, skal du sørge for at stoppe og tage et øjeblik til at spise. Dette kan være din eneste chance i dag. Hertil kommer, at det er sædvane, at bruden og gommen til at starte mad online. De fleste af gæsterne ved at vente, indtil bruden og gommen starte mad online. Så ikke for sent!

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-sjaelland

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-skanderborg

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-slagelse

Velsignelse

Bryllupskagen skæres

Dette er den traditionelle bruden og gommen gør det første klip på deres bryllup kage. Derefter, bruden feeds halvdelen af det stykke kage til gommen og gommens feeds den resterende halvdel til bruden. Skæring af kagen er en ceremoni, der er beregnet til at symbolisere den omsorgsfulde og deling for en anden. Gafler kan bruges som de gør billedet meget attraktivt for fotografen. Gafler kan også minimere muligheden for, at en person, der er til skade med den mere legende kvaser, der nogle gange sker.

Skål

Toast er, når bruden og gommen toast hinanden, så interlock arme og drikke. Umiddelbart efter, den bedste mand, og maid/oldfrue of honor lave toasts til brudeparret. Være forberedt for andre familie og venner til at følge med deres toasts.

Brud & Gommens første dans

Brud & Gommens første dans er den første dans mellem bruden og gommen som et gift par. Dansen er også almindeligt kendt som den “Første Dans”. Timingen af bruden, gommen dans kan variere i aften, baseret på dine præferencer. Den første dans kan ske umiddelbart efter den store indgang med brylluppet part, der kredser dans.

Far & Datter ‘ s Dance
Far & Datter Danse eller Far Brud Dans er dans mellem faderen(s) af bruden og brudens. Brides, hvis du har mere end en far i dit liv, man kan trykke på de andre på skulderen i midten af dansen, så du kan danse med dem begge. Hvis du ikke har en far, en fælles erstatning er en faderfigur eller endda din bror ville gøre en meget flot gestus.

Mor & Groom ‘ s dance er en dans mellem moderen(s) af gommen og gommen. Brudgomme, hvis du har mere end en mor i dit liv, man kan trykke på de andre på skulderen i midten af dansen, så du kan danse med dem begge. Hvis du ikke har en mor, en fælles erstatning, er en mor figur, eller endda din søster ville gøre en meget flot gestus.

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-soenderborg

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-svendborg

https://www.bryllupsfotografi.net/bryllupsfotograf-taastrup

Der kan være sange i dit liv, der betyder kærlighed til dit hjerte. Her kan du stille musik underholdning at spille disse sange i løbet af natten, eller umiddelbart efter, at de formelle danse. Et eksempel kunne være: Hvis nogen kære at du gik for nylig, kan du spørge den musik underholdning at spille Engle Blandt Os ved Alabama.

Buket og Strømpebånd

Den traditionelle kaste af buketten er, når bruden kaster den brudebuket til alle enlige kvinder i fremmøde. Umiddelbart efter den buket, kastede en stol er beliggende i midten af dansegulvet. Stolen er for bruden til at sidde og gommen til at fjerne brudens strømpebånd fra hendes ben. Den traditionelle kaste af strømpebåndet er, når gommen kaster brudens strømpebånd til alle de single mænd til stede. De mennesker, som fange strømpebånd og en buket siges at være den næste til at gifte sig.

Dans og hygge 

Det er, hvad du betaler for den musik underholdning at gøre…få folk til at danse og have en god tid. Give den musik, underholdning, musik-eksempler og begrænsninger for, hvilken type musik, du gerne vil have, men ikke give dem en liste over 100 sange, de har brug for at spille.