specielle billeder til dig

Vi vil tage det mest naturlige, hyggelig, afslappet og specielle billeder til dig. Det er fordi vi arbejder fuld af sjov, entusiasme og erfaring. Hvad du får, er meget værdifulde, kunstneriske billeder af dette skønne dag:

Du kan få kunstnerisk og værdifulde billeder af jer som par i vores studie, du kan booke os til dit bryllup på timebasis eller til et komplet billede rapport.

Efter du har valgt til at ringe til os, eller send os en kort e-mail, vil vi bede dig om dato og placeringen af dit bryllup. Hvis alt passer, vil vi invitere dig til at mødes og til at lære os at kende.

Hvis du ønsker at få et endnu bedre indtryk af vores arbejde, bedes du e-mail til os. Vi vil så enten mødes og vise dig gennem vores album eller sende dig en adgangskode for at se billeder online. Bedes du vælge, hvad du foretrækker. I mellemtiden kan du se nogle bryllupsbilleder ved at klikke på miniaturerne til højre.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/sonderjylland/aabenraa/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/nordjylland/aalborg/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/albertslund/

Mit Arbejde

Vi fotografere dit bryllup og begivenheder i dit valg (civil bryllup, kirke bryllup, reception, fest).

Du vil modtage en CD-ROM med alle billederne, og kan derefter bestille dine udskrifter i mængder og størrelser, du ønsker, til “normal” priser, hvor du vil.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/nordsjaelland/allerod/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/amager/

https://www.forevigt.dk/anmeldelser-af-fotografen/

Add-On (dvs Bryllup-Rapport):

Vi kan ledsage dig på dit hår, kommoder, at gøre op, dressing op, vielsen, receptionen og festen. Meget omsorgsfuld og venlig.

Vi tager kunstneriske billeder af jer som par i vores studie på forhånd. På denne måde kan du vænne sig til kameraet, og få at vide, vores måde at holde dig glad foran linsen. Hvordan vil du nogensinde få professionelle billeder af det øjeblik nogensinde?